Den Norske Epledagen tirsdag 26. september

Eple er en fantastisk frukt, som fortjener en feiring. Derfor innførte Opplysningskontoret for frukt og grønt Den Norske Epledagen i 1990.

Marker dagen med å lage gode epleretter i kantiner og restauranter - her er noen enkel tips:

  • Kutt opp eplebåter og legg de i litt sitronvann, så holder de seg lyse i fargen. Vi kan levere ferdig kuttede epler hvis dere ikke har tid til å kutte selv.
  • Kanel smaker nydelig både på kalde og varme epler, og ønsker dere en dipp kan dere bruke vaniljeyoghurt tilsatt kanel.
  • Som tilbehør til varm mat kan vi anbefale å steke epler og løk møre i pannen og tilsette salvie.
  • Ønsker dere bare en enkel markering, lag en frisk vri på salaten - putt i eplebiter, gjerne sammen med litt granateple.

Flere tips og masse gode oppskrifter finner dere på frukt.no

 

 

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out