_DSC3355.jpg
 
 

Brødrene Raastad er en erfaren storhusholdnings-grossist som har levert service og kvalitet siden 1927, og i fjor feiret vi 90år i bransjen!

Frukt, grønt, bær, poteter, urter og egg er våre hovedprodukter, og våre produsenter og leverandører leverer topp kvalitet, fra hele verden.

Vi holder til i nye, moderne lokaler på Langhus og har kunder i hele østlandsområdet og på Svalbard. Vårt gode samarbeid med Engrosfrukt gir oss også mulighet til være leverandør til landsdekkende kjeder.

Daglig leder Lars Raastad er 3.generasjon i familien som drifter selskapet og har sittet ved roret siden 2005. Hans uttalte visjon er: «Brødrene Raastad skal være en leverandør du kan stole på - vi holder det vi lover!  Vi skal være en samarbeidspartner for våre kunder – ikke bare en leverandør.»

Våre kunder er alt i fra institusjonskjøkken til gourmet restauranter og vi jobber for at alle kunder skal få den samme gode servicen. Våre fornøyde kunder er vårt viktigste kvalitetsbevis!

Som kunde hos Brødrene Raastad vil dere i tillegg til å få gode råvarer levert på deres kjøkken, få god service og oppfølging av våre konsulenter. Konsulentene har lang og bred erfaring fra storhusholdningskjøkken, og de har mange gode tips og oppskrifter de gjerne deler med dere.

Vi er også sertifisert Miljøfyrtårnsbedrift og Debio-godkjent leverandør, og har den siste tiden økt vårt fokus på å drifte på en bærekraftig måte.

 
_DSC3860D-Edit.jpg
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Not a member? Sign up. Log Out